Boeken over de VW bus.

Op deze pagina zie je enkele boeken over de VW bus die ik zelf in mijn bezit heb. Het overgrote deel van deze boeken bestaat uit boeken over de geschiedenis van de VW bus. Deze boeken zijn over het algemeen ook rijkelijk voorzien van mooie foto’s waardoor het niet alleen mooie boeken zijn om te lezen maar ook om eens lekker door te bladeren en alleen maar plaatjes te kijken.
Ik heb naast boeken over de VW bus ook een paar boeken over de VW kever (en aanverwante luchtgekoelde VW’s) in mijn collectie. De kever is uiteindelijk de auto waar de geschiedenis van VW mee is begonnen. Ik heb me op deze pagina echter beperkt tot de boeken over de VW bus hoewel er zich onder de boeken over de kever ook een aantal fraaie boeken bevinden.

Onder de boeken bevinden zich ook enkele boeken die de verschillende wijzigingen laten zien die er in het verloop van de productie van de VW bus doorgevoerd zijn. Dit kan zeer handig zijn om na te kijken hoe een bus origineel was uitgevoerd of de leeftijd van een VW bus te kunnen achterhalen.

Naast de leesboeken over de VW bus en VW kever heb ik ook enkele technische boeken over de T3 en T4 in mijn bezit. Deze boeken zijn altijd makkelijk als er aan één van de bussen gewerkt moet worden. Het is altijd makkelijk om even op te kunnen zoeken hoe iets in elkaar steekt.